Churros machineIn Nederland is de Spaanse zoete snack, Churros, hevig in opkomst, daarom vind u bij Mister Pop vanaf heden de Churros Extruders in het assortiment. De churros machine is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, de 2, 4 en 5 liter inhoud.

Met deze churros machine kunt u gemakkelijk de churros maken alsof u nooit anders heeft gedaan. Om het reinigen gemakkelijk te maken is de churros machine volledig vervaardigd uit RVS. Ook wordt deze churros machine gezien als de makkelijkst en snelst werkende machine in de markt. Dit komt mede door het speciale kogellager draaisysteem. Als u bij Mister Pop een churros machine koopt weet u zeker dat de machine van goede kwaliteit is en u een degelijke machine heeft die vele jaren mee gaat. Standaart wordt de churros machine geleverd met RVS scharnier arm en 3 churros deeg vormen.

Wilt u de machine graag in het echt bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Hilvarenbeek. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze mooie machine. Voor vragen naar aanleiding van de website kunt u bellen naar 013 505 62 39.
Churros