Donut machineWilt u graag zelf donuts maken? Dit kan met de hulp van een donut machine. Een donut machine kunt u in verschillende modellen kopen. Wilt u graag donuts maken, maar niet in hele grote hoeveelheden dan kunt u als donut machine het beste kiezen voor een plaat. Deze donut machine kan 11 donuts per keer maken en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Wanneer u graag véél donuts maakt hebben we voor u een hele mooie donut machine die tot 500 donuts per uur kan maken. Deze 500 donuts uit deze machine zijn donuts van 40 gram. Ook hebben we een donut machine die tot 1000! Mini donuts per uur kan maken. Dit zijn donuts van 20 gram. Afhankelijk van uw wensen hebben we dus altijd een machine die bij u past.

Ook hebben we diverse toebehoren om het helemaal compleet te maken. Zelfs de mix voor de donuts kunt u bij ons kopen. U bent van harte welkom om uw donut machine in onze showroom in het echt te komen bekijken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 013 505 62 39.
Donuts