PoffertjesplaatVoor een poffertjesplaat van goede kwaliteit en voor grote productie van poffertjes bent u bij Mister Pop op de juiste plaats. U vindt bij ons een geschikte poffertjesplaat voor verschillende gelegenheden.

Een poffertjesplaat is er al in kleine formaten vanaf 50 poffertjes per plaat. Maar ook een grote poffertjesplaat kunnen we voor u leveren. We hebben zelfs een model van 99 bij 58,5 bij 86,5 cm. Genoeg om zeer veel poffertjes in een korte tijd te maken.

Niet geheel onbelangrijk te melden is dat de op maat gemaakte poffertjesplaten op gas in eigen beheer (custom made) worden geproduceerd.

Niet alleen voor de poffertjesplaat zelf bent u bij ons op de goede plaats, maar ook voor diverse toebehoren kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een beslagautomaat, of een beslagverdeler en zelfs de mix voor het maken van het beslag kunt u bij ons bestellen. U bent van harte welkom om uw poffertjesplaat bij ons in de showroom te komen bekijken.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van de verschillende platen en welke voordelen dit voor u zou kunnen hebben. Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 013 505 62 39.
Poffertjes