Professioneel WafelijzerWafels zijn een heerlijke versnapering om tijdens kermis te nuttigen. Met behulp van een draaibaar  professioneel wafelijzer worden gemakkelijk wafels gemaakt. De machines van Mister Pop zijn daardoor geschikt voor zowel bakken als opwarmen.

Een professioneel wafelijzer is verkrijgbaar in zeer veel verschillende formaten. Bij Mister Pop kunt u kiezen voor een professionele wafelijzers voor 2 wafels, maar ook een wafelijzer om 6 wafels tegelijk te maken kunnen wij u leveren. Het formaat van het professioneel wafelijzer geeft aan hoeveel wafels u tegelijk kunt maken. Ook kunt u bij ons de mix voor Brusselse wafels en wafel lolly’s bestellen. Ook het wafelijzer voor wafel lolly’s is bij Mister Pop verkrijgbaar.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van de apparatuur dan bent u van harte welkom om in onze showroom in Hilvarenbeek om de professionele wafelijzers te komen bekijken. Hier kunt u met eigen ogen alles bekijken en krijgt u een beter beeld bij het formaat.

We staan u ook graag te woord om u te helpen in uw keuze. Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 013 505 62 39.


Wafels