RoboJet FlossOnze RoboJetFloss suikerspinmachine voor de productie van superlichte, bijna zwevende suikerspin. Dankzij de speciale luchtstroomtechnologie stroomt de suikerspin gelijkmatig en krachtig naar boven. Afhankelijk van de door de gebruiker gereguleerde luchtstroomintensiteit, werpt de RoboJetFloss de suikerspin uit tot 2 meter hoog vanaf de draaiende kop. Tijd voor suikerspin met een showeffect! Hier heb je de mogelijkheid om grote suikerspinwolken te vormen of om de klanten te verbazen met het snake-effect, omdat je de suikerspin als een slang uit de draaiende kop kunt trekken. Afhankelijk van de omgeving vliegt de suikerspin niet alleen hoog, maar ook ver - tot wel 5 meter!

Met deze suikerspinmachine zijn er geen grenzen. Niet alleen dat je briljante showeffecten creëert en daarmee de kijkers in klanten verandert. U kunt ook gekleurde kunstwerken, bloemen en figuren modelleren. Deze mogelijkheden zijn het gevolg van de verticale afvoer van suikerspin. Zelfs als je geen trucs wilt uitvoeren, is de RoboJetFloss de juiste keuze voor u, want als je snel grote hoeveelheden suikerspin wilt produceren, kan hij dit ook aan. Het is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is daarom extreem slijtvast en krachtig. Door zijn formaat is de machine mobiel en flexibel. Dankzij twee tuimelschakelaars regel je gemakkelijk de temperatuur en de rotatie van de spinkop. Met een traploos regelbare regelaar regel je zelf de spanning. Een geïnstalleerde zekering beschermt je bij technische problemen en schakelt het apparaat automatisch uit.

Ook aandrijfriemen behoren met deze machine tot het verleden. De aandrijving is gemaakt van metaal met weinig slijtage en is niet voorzien van kunststof onderdelen. Dit betekent de lange levensduur van de suikerspinmachine en u bespaart tijd en geld.

Onze RoboJetFloss ontvouwt zijn kracht wanneer u snel grote hoeveelheden wilt produceren. U kunt in één uur tot 5 kg (!!!) produceren. Breng kleur in het spel met kleurstof! Deze kunt u natuurlijk bij ons verkrijgen, evenals het bijpassende onderstel.

RoboJetFloss wordt geleverd inclusief : plastic bak 66 cm, no-snow tool, siliconen stelring (luchtstroom), siliconen afdichtingsmanchet, gebruiksaanwijzing.

gewicht : 15 kg
Afm : 37 x 40 x 37 cm zonder pan , 67 x 48 x 67 cm met pan

Stroom : 230V / 1450W


Artikelnr:
123088
Prijs:€ 1.085,00

Bestellen

Aantal:

  terug