Bereid met echte boter en gecondenseerde melk.
Voor een echte volle caramelsmaak.
Is niet te vergelijken met de standaard caramelsauzen op water/suikerbasis. Deze carameltopping is vrij dik en dient voor gebruik verwarmt te worden!
Te gebruiken als topping voor IJs, Churros, Crêpes, etc.
Verpakkingseenheid: emmer 6 kilogram
Heerlijke pasta van cacao en geroosterde hazelnoot met een
selectie van gekarameliseerde gehakte hazelnoten en stukjes knapperige wafel.Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit. Niet geschikt om te gebruiken met een Dispenser.Verpakkingseenheid: emmer 3,5 kilogram
Vloeibare witte chocolade crème!
Deze witte chocolade is zowel warm als koud te serveren, zelfs met dispenser/pomp.
Hoge kwaliteit saus/crème met een geweldige witte chocolade smaak.
Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts.
Deze chocolade stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak.
Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft te worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken in onze Dispencers.Verpakkingseenheid: Emmer 3,5 kilogram Allergenen: Gluten Vrij
Vloeibare Pistache chocolade. Deze saus is zowel warm als koud te serveren, zelfs met dispenser/pomp. Hoge kwaliteit saus met een geweldige pistache chocolade smaak . Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts. Deze chocolade stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak. Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken met onze Dispensers.
Verpakkingseenheid: Emmer 3,5 kg
Allergenen: Gluten Vrij
Crème met een heerlijke smaak van witte chocolade met kleine stukjes cacao. Zowel warm als koud te serveren. Hoge kwaliteit saus/crème met een geweldige verrassende smaak. Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts. Deze créme stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak. Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft te worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken met onze Dispensers.Verpakkingseenheid: emmer 3,5 kilogram
De perfecte balans tussen witte chocolade en geroosterde
Italiaanse hazelnoot. Deze saus is zowel warm als koud te serveren, zelfs met dispenser/pomp.
Hoge kwaliteit saus met een geweldige chocolade-hazelnoot smaak.
Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts.
Deze chocolade stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak.
Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken in onze dispensers.Verpakkingseenheid: emmer 3,5 kilogram Allergenen: Gluten Vrij
Crème met een heerlijke smaak van witte chocolade met hazelnoot. Zowel warm als koud te serveren. Hoge kwaliteit saus/crème met een geweldige verrassende smaak. Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts. Deze créme stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak. Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft te worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken met onze Dispensers.Verpakkingseenheid: emmer 3,5 kilogram Allergenen: Gluten Vrij
Vloeibare Pistache chocolade. Deze saus is zowel warm als koud te serveren, zelfs met dispenser/pomp. Hoge kwaliteit saus met een geweldige pistache chocolade smaak . Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts. Deze chocolade stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak. Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken met onze Dispensers.
Verpakkingseenheid: Emmer 3,5 kg
Allergenen: Gluten Vrij
Speculoos saus. Zowel zowel warm als koud te serveren.
Hoge kwaliteit saus/crème met een geweldige speculoos smaak.
Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts.
Deze créme stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak.
Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft te worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Ook te gebruiken in onze Dispensers.Verpakkingseenheid: Emmer 3,5 kilogram
Crème met een heerlijke smaak van witte chocolade, knapperige wafelstukjes en geschaafde kokos. Zowel warm als koud te serveren.
Hoge kwaliteit saus/crème met een geweldige verrassende smaak.
Vele toepassingen mogelijk op zoete producten en desserts.
Deze créme stolt niet en behoudt hierdoor zijn volle smaak.
Praktisch voordeel bij gebruik is dat de chocolade niet verwarmd hoeft te worden om bain-marie of serveerunit bij te vullen. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit. Niet geschikt om te gebruiken met een Dispenser.Verpakkingseenheid: emmer 3,5 kilogram
Het gele goud onder de suikersoorten. Een zeer fijne gecoate kaneelsuiker die uw Oliebollen, Crépes, Appelbeignets, Donuts en Churros zullen voorzien van een prachtige gouden laag. Ook een kleine hoeveelheid suiker over een met fruit gevulde wafel zullen uw klanten doen watertanden. Verpakkingseenheid: zak 25 kilogram
Kleurstof / Smaakstof te gebruiken voor het kleuren en op smaak brengen van uw suikerspinsuiker. De variant Aarbei is ook geschikt voor het maken van Pomme d'amour (gekleurde appels).
Pomme d'amour
Door het verwarmen van het product gaat de smaak van verloren. Hierdoor is het te gebruiken voor het maken van Pomme d'amour (gekleurde appels) Kleuren / Smaken
Aardbei - Roze Bosbes - Blauw Sinas - Oranje Appel - Groen Banaan - Geel Citroen - Geel Verpakkingseenheid: Emmer 500 gram
Advies: 45 gram kleurstof op 25 kilo suiker
De welbekende overheerlijke nutella gebruikt voor decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. U kunt de pasta zowel warm als koud gebruiken. Als u de pasta verwarmd kunt u gebruik maken van een Dispenser.Verpakkingseenheid: tray, 2x emmer 3 kilogram
Heerlijke witte hazelnoot praline. Smaakt naar de chocolade voor kinderen. Geschikt als topping of vulling van zoete gerechten zoals Oliebollen, Churros, Wafels, Crêpes, Poffertjes, Donuts, etc. Verpakkingseenheid: emmer 6 kilogram
Heerlijk witte praline met de smaak van kokos.
Hemels lekker!
Geschikt als topping of vulling van zoete gerechten zoals Oliebollen, Churros, Wafels, Crêpes, Poffertjes, Donuts, etc
Verpakkingseenheid: emmer 6 kilogram
Heerlijke witte praline met krokante stukjes zwarte biscuit.
Geschikt als topping of vulling van zoete gerechten zoals Oliebollen, Churros, Wafels, Crêpes, Poffertjes, Donuts, etc. Verpakkingseenheid: emmer 6 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.TIP: Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram
Souplesse is een eenvoudig te verwerken chocolade coating (fondant), ideaal voor de decoratie van allerlei zoetigheden zoals churros en wafel. De souplesse wordt stevig, maar breekt niet. De coating is bestand tegen invriezen, na het ontdooien vormt zich geen condens op uw creatie. Verwarm de emmers drie minuten in de magnetron. Roer de coating goed door en schep met een lepel de gewenste hoeveelheid eruit.
TIP:
Gebruik dit samen met een van onze sauzen warmers.
Gebruiksadvies: verwarmen naar een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen. Verpakkingseenheid: emmer 3 kilogram