Slushmachines

Slushmachines zijn op veel plaatsen al niet meer weg te denken. Slushmachines zijn erg in trek en doen het eigenlijk altijd goed bij de klanten. Heeft u zelf interesse in het aanschaffen van slushmachines dan kan Mister Pop u helpen. In de slushmachines zijn er veel verschillende maten en modellen te krijgen. U kunt kiezen of u een machine wilt voor een enkele smaak of meer smaken in een machine. Dit houdt dan in dat de machine voorzien is van verschillende reservoirs. Ook zijn de reservoirs van de slushmachines verkrijgbaar in verschillende formaten. 

Alleen de hoogste kwaliteit

In ons assortiment vindt u alleen machines van de hoogste kwaliteit. Onze slushmachines bestaan uit vier series Italiaanse machines, die bekend staan om het gepatenteerde magnetische aandrijvingssysteem. Hierdoor zijn ze nagenoeg storings- en onderhoudsvrij. Met deze slushmachines maakt u in een handomdraai de lekkerste, ijskoude slush. 

Verschillende smaken

Met de kwaliteitssiropen die u bij Mister Pop vindt, maakt u de lekkerste slush in verschillende smaken. Bij een mengverhouding van 1:4 krijgt uw slush een onweerstaanbaar volle smaak zodat het fruit eruit springt. Van aardbeien tot ijsthee smaak, er is voor ieder wat wils. Bovendien geven onze siropen een aantrekkelijke kleur aan de slush. 

Aantrekkelijke presentatie

De vers gedraaide slush uit de slushmachines is altijd een feestje. Dit feestje maakt u helemaal compleet met onze slush-cups in verschillende (tot king size) formaten en vormen. Kiest u voor een gezellige Palm Tree Slush Cup in groen, blauw, roze of geel? Of toch liever voor de stoere piraten slush cup? Uiteraard vindt u ook de traditionele slush bekers en rietjes in onze webshop. 

Van popcorn tot hotdogs

Bij Mister Pop vindt u niet alleen slushmachines. Wij hebben alles in huis om uw evenement, festival of kermis compleet te maken. Op een echte kermis kunnen popcornmachines en suikerspinmachines natuurlijk niet ontbreken. Serveert u liever een hartige hap aan uw gasten? Denk dan eens aan hotdogs of braadworsten. Of verleid uw klanten met de heerlijke geur van versgebakken wafels, uit één van onze professionele wafelijzers. 

Altijd een goed advies

Aan de hand van uw wensen kunnen we u adviseren over de mogelijkheden en wat de beste machine zal zijn voor uw bestemming. U bent van harte welkom om op afspraak de slushmachines in de showroom te komen bekijken, dan beantwoorden wij uiteraard al uw vragen. Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde bellen naar 013 505 62 39 .