Poffertjesplaat

Voor een poffertjesplaat van goede kwaliteit en voor een grote productie van poffertjes bent u bij Mister Pop op de juiste plaats. U vindt bij ons een geschikte poffertjesplaat voor verschillende gelegenheden, of het nu om een kermis gaat of om een festival.

Van klein tot zeer groot

Een poffertjesplaat is er al in kleine formaten vanaf 50 poffertjes per plaat. Maar ook een grote poffertjesplaat kunnen we voor u leveren. We hebben zelfs een model van 99 bij 58,5 bij 86,5 cm. Genoeg om zeer veel poffertjes in een korte tijd te maken. Niet geheel onbelangrijk te melden is dat de op maat gemaakte poffertjesplaten op gas in eigen beheer (custom made) worden geproduceerd. Op verzoek kunnen wij platen op maat produceren tot 280 poffertjes!

Toppings naar keuze

Om van de poffertjes helemaal een feest te maken, kunt u ze een lekkere topping geven. Bij Mister Pop vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een hazelnoot dip, witte chocolade dip of nutella. Bij ons vindt u ook handige dispensers of hotpots om uw toppings en sauzen warm te houden. Om de poffertjes te serveren heeft u natuurlijk ook schaaltjes en vorkjes nodig. Deze hebben wij uiteraard ook in ons assortiment.

De perfecte poffertjes

De perfecte poffertjes zijn allemaal even groot en zorgen zo voor het beste bakresultaat. Met onze handige dispenser of doseerfles, beslagautomaat of beslagverdeler zorgt u ervoor dat u gemakkelijk en op maat uw poffertjesplaat kunt vullen. Daarnaast vindt u meerdere handige accessoires in onze webshop, zoals een poedersuikerstrooier, poffertjesvork of boterwant. We hebben zelfs de mix voor het maken van het beslag.

Voor al uw evenementen en festivals

Mister Pop is er voor al uw evenementen, kermissen of festivals. Natuurlijk genieten of klanten van heerlijke, vers gebakken poffertjes. Maar wat denkt u van vers gepofte popcorn of een prachtig gedraaide suikerspin? Wij hebben verschillende soorten machines om uw klanten op hun wenken te bedienen. Liever een hartige hap? Ook dan hebben we alles in huis voor bijvoorbeeld lekkere hotdogs of braadworsten.

Wij adviseren u graag

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom in Sneek, waar we u graag te woord staan en van een passend advies kunnen voorzien voor uw situatie. Zo vindt u altijd de perfecte poffertjesplaat. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 013 505 62 39 . Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen met uw overige vragen, wij helpen u graag!

Poffertjes