Hotdog Machine

Wilt u graag hot dogs verkopen, dan kunt u eigenlijk niet zonder hotdog machine. Een hotdog machine is verkrijgbaar in verschillende vormen. U kunt als hotdog machine kiezen voor een hotdog grill. Maar ook is de alom bekende hotdog machine met draaimechanisme te krijgen bij Mister Pop. Vaak heeft de hotdog machine een aparte ruimte om de broodjes voor de hot dog mee te verwarmen. Zo kunt u gemakkelijk en snel een heerlijk verse hotdog serveren.

Ook voor toebehoren

Niet alleen voor uw hotdog machine kunt u terecht bij Mister Pop, maar ook voor alle toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische worstensnijder. Daarmee kunt u uw hotdogs of braadworsten snel in gelijke plakjes snijden. De dikte van de plakjes is handmatig in te stellen. Of onze handige broodjes warmer voor het drogen en warmhouden van de lekkerste hotdog broodjes.

Van alle markten thuis

Mister Pop heeft nog veel meer te bieden dan alleen uw hotdog machine. We hebben een compleet assortiment voor op bijvoorbeeld festivals, kermissen, evenementen of in de horeca. Neem eens een kijkje op onze website en u vindt de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Zo leveren we popcorn machines, suikerspinmachines, churros machines of slush machines. Uiteraard hebben we ook hiervoor alle toebehoren en verpakkingsmiddelen. Zo vindt u bij ons alles, om uw klanten te verrassen en te voorzien van velerlei soorten lekkers. Van hartig tot zoet, met of zonder topping, alles is mogelijk!

Meer dan 40 jaar ervaring

Inmiddels hebben we bij Mister Pop al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Wij kunnen u alles vertellen over de markt, die constant in beweging is en daarom ook een flexibele aanpak vereist. Wij begrijpen wat er nodig is om op de wensen van uw klanten in te spelen en bieden dan ook een uitgebreid assortiment. Daarmee proberen we een passende oplossing te vinden voor elke aanvraag. We verzenden onze machines en producten door heel Europa.

Altijd een passend advies

Bent u op zoek naar een hotdog machine, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Of wat de mogelijkheden zijn? Dan voorzien we u bij Mister Pop graag van een goed advies. In onze showroom bent u van harte welkom om de machines te bekijken, zo kunt u ook een goede inschatting van de verschillende formaten maken. U vindt onze showroom in Sneek, als u belt met telefoonnummer 013 505 62 39 plannen we graag een afspraak met u in.

Hotdogs