Popcornmachines

Voor popcornmachines bent u aan het juiste adres bij Groothandel Mister Pop in Sneek. We hebben een ruime keus in popcornmachines die u bij ons in de showroom kunt komen bekijken. Sinds 1977 zijn we actief in de funfood branche en sinds juni 2001 hebben we ons gevestigd in Sneek. Hier hebben we een mooie showroom/ontvangstruimte, opslagloods en werkplaats allemaal onder een dak. We hebben zeer veel keuze mogelijkheden in popcornmachines. We hebben kleine modellen die u op een balie of achter een bar kunt plaatsen, maar ook modellen die een bar op zich zijn. Ook de vormgeving van de popcornmachines loopt erg uiteen. We hebben klassieke popcornmachines, maar ook machines met een zeer modern uiterlijk. Ook het formaat van de machines loopt sterk uiteen en afhankelijk van uw wensen kiest u een model dat bij u past. 

Alleen de beste machines 

Mister Pop levert alleen de beste popcornmachines. Bij ons vindt u bijna uitsluitend Cretors Popcornmachines (uitgezonderd de Karma machine). Dit is één van de wereldleiders op de markt voor professionele popcornmachines. Al onze machines zijn speciaal afgesteld voor zoete popcorn. Daartoe hebben de machines een speciale thermostaat en zijn ze voorzien van een onzichtbare coating in de popcorn-ketel. Hierdoor bakt de popcorn niet aan en is de ketel zeer eenvoudig schoon te maken. De Cretors Popcornmachines hebben een professionele uitstraling en worden standaard geleverd inclusief lamp, maatbekers, spatel, RVS popcorn schep. Uiteraard is er ook een gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Via deze link kunt u meer informatie vinden over de verschillende machines en de machine van uw keuze bestellen via de websites. Wilt u de popcornmachines liever eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom, waar we u graag meer vertellen over de machines en u altijd persoonlijk te woord kunnen staan. Maakt u daarvoor een afspraak via 013 505 62 39.

Het complete pakket 

Bij Mister Pop kunt u niet alleen terecht voor uw popcornmachine, wij leveren ook de bijbehorende grondstoffen, verpakkingsmaterialen en accessoires. Heeft u een onderdeel voor uw machine nodig? De meest voorkomende onderdelen hebben we op voorraad en zijn eenvoudig te bestellen via de website. Kiest u voor zoete popcorn, zoute popcorn of popcorn met een karamel-coating? Ook kunt u kiezen waarin u de popcorn wil serveren aan uw klanten. We hebben verschillende soorten zakjes en kartonnen bekers met opdruk, of emmers met een deksel erop. Zo ziet uw popcorn er altijd feestelijk en smakelijk uit, een echte traktatie voor uw klanten! 

Uitgebreid assortiment, van popcornmachines tot wafels en hotdogs

Mister Pop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan machines en toebehoren, zodat we een passende oplossing kunnen vinden voor elke aanvraag in de markt. Of het nu gaat om kleine of grote machines, machines inclusief complete pakketten voor pretparken, festivals, kermissen of de horeca, geen vraag is ons te gek. Vanuit onze vestiging in Sneek versturen wij dagelijks zendingen door heel Europa. 

Neem contact met ons op 

Heeft u vragen over de popcornmachines of wilt u graag eens komen kijken? Neemt u dan gerust contact met ons op via 013 505 62 39 . We maken graag een persoonlijke afspraak met u in onze showroom en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Popcorn