Professioneel Wafelijzer

Wafels zijn een heerlijke versnapering om tijdens de kermis te nuttigen. Met behulp van een draaibaar professioneel wafelijzer worden gemakkelijk wafels gemaakt. De machines van Mister Pop zijn daardoor geschikt voor zowel bakken als opwarmen.

Verschillende formaten

Een professioneel wafelijzer is verkrijgbaar in zeer veel verschillende formaten. Bij Mister Pop kunt u kiezen voor een professioneel wafelijzer voor 2 wafels, maar ook een wafelijzer om 6 wafels tegelijk te maken kunnen wij u leveren. Het formaat van het professioneel wafelijzer geeft aan hoeveel wafels u tegelijk kunt maken. Ook kunt u bij ons de mix voor Brusselse wafels en wafel lolly’s bestellen. Ook het wafelijzer voor wafel lolly’s is bij Mister Pop verkrijgbaar.

Soorten wafels

Met de wafelijzers van Mister Pop kunt u alle kanten uit. Gaat u voor de traditionele wafel of voor de exotische ananas wafel? Met het ananas wafelijzer maakt u wafels in de vorm van een ananas. Aan de bovenkant zijn de wafels hol, waardoor u ze kunt vullen met bijvoorbeeld (tropisch) fruit, ijs of slagroom. Met ons fruitwafel ijzer koopt u een ijzer dat speciaal is gemaakt voor het produceren van gevulde wafels. Niet alleen fruit kan erin, maar u kunt de wafel ook vullen met iets hartigs. Bijvoorbeeld ham/kaas, tomaat, uit of zalm. Er zijn vele mogelijkheden!

Handige toebehoren

Met een professioneel wafelijzer zet u een goede eerste stap in het serveren van heerlijk geurende wafels aan uw klanten. Met onze handige toebehoren, wordt u een echte professionele wafelbakker! Als u uw wafels wilt serveren met lekkere toppings, vindt u bij Mister Pop deze toppings in verschillende soorten en smaken. Ook hebben we warmhoud bakken voor de warme toppings en sauzen en handige dispensers. En wat dacht u van een doseerfles voor het beslag of een wafelvork, zodat u gemakkelijk uw wafels uit uw professioneel wafelijzer kunt nemen?

Grondstoffen en verpakking

Maak het uzelf gemakkelijk met een kant en klare wafelmix van Mister Pop, bijvoorbeeld onze bubbel wafel mix of de mix voor Brusselse wafels. Natuurlijk hebben we ook de cups voor de bubbel wafels en stokjes voor de wafel lolly’s.

Goed advies

Neem contact op als u nog niet precies welk professioneel wafelijzer het meest geschikt is voor uw situatie. We voorzien u graag van een passend advies en beantwoorden al uw vragen. Zo krijgt u ook een goed beeld van de mogelijkheden en formaten van de wafelijzers. U kunt contact met ons opnemen (ook voor meer informatie) via telefoonnummer 013 505 62 39 .

Wafels