Over ons 

Mister Pop is een groothandel in Fun Food inclusief de bijbehorende apparatuur en verpakkingsmaterialen. Het bedrijf ontzorgt haar klanten; het is met recht een ‘one-stop-shop’. Mister Pop levert hoge kwaliteit grondstoffen en machines en streeft naar een uitmuntende klantenservice.
Het bedrijf is opgericht in 1977 en stond tot mei 2023 in Hilvarenbeek. Sinds juni 2023 is het bedrijf gevestigd in Sneek. De best verkochte producten zijn de Churrosmix en de Culistar frituurolie. De Fun Foodmarkt is branche die zich richt op voedsel dat vooral plezier en vermaak biedt. Het is vaak speels van aard en wordt geconsumeerd op speciale gelegenheden zoals feestjes, festivals, kermissen en in pretparken.

Missie

Mister Pop streeft ernaar om plezier en vermaak te brengen door het leveren van hoogwaardige, duurzame en innovatieve Fun Food-producten en apparatuur. Ons doel is om markleider te zijn in de Benelux en een significante speler te zijn in de Europese markt, terwijl we ons continu inzetten voor het leveren van een onderscheidend product, een uitmuntende klantenservice, een optimale samenwerking met partners en het actief bijdragen aan een duurzame toekomst.

Visie

Mister Pop wil de onbetwiste Europese marktleider zijn in Fun Food-producten, apparatuur en verpakkingsmaterialen. We zullen ons klantenbestand uitbreiden, nieuwe markten betreden en ons aanbod versterken door het ontwikkelen van innovatieve, milieuvriendelijke en klantgerichte oplossingen. Wij geloven dat samenwerking, duurzaamheid en klantfocus de sleutel zijn tot ons succes en de tevredenheid van onze klanten. 

Verbeteren met klantfocus

Om de klanttevredenheid hoog te houden streeft Mister Pop continu naar verbetering van producten en diensten. We verzamelen klantfeedback en analyseren prestatiegegevens en markttrends. In het team bespreken we mogelijke procesverbeteringen en mogelijkheden om aan de (veranderende) wensen te voldoen en maken hiervoor een actieplan.

Samen succesvol

Om het optimale resultaat te kunnen bereiken werken medewerkers nauw samen en maken we heldere afspraken met bijvoorbeeld onze klanten en leveranciers. Wij respecteren en benutten in het team elkaars kennis en vaardigheden en nemen verantwoordelijkheid om succesvol te kunnen zijn. 

Bewust duurzaam

Mister Pop spant zich in om een gezonde planeet achter te laten voor de volgende generaties. Wij ondernemen duurzaam en helpen klanten duurzamer te ondernemen. Wij recyclen, minimaliseren verpakkingsmateriaal en stimuleren het hergebruik van materialen. Klanten krijgen duurzamere en gezondere alternatieven aangeboden voor huidige producten en verpakkingen.