Churros machine

In Nederland is de Spaanse zoete snack, Churros, hevig in opkomst, daarom vind u bij Mister Pop vanaf heden de Churros Extruders in het assortiment. De churros machine is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, de 2, 4 en 5 liter inhoud. 

Makkelijk en betrouwbaar churros maken

Met onze Spaanse Churros machine kunt u gemakkelijk de churros maken alsof u nooit anders heeft gedaan. Om het reinigen gemakkelijk te maken is de churros machine volledig vervaardigd uit RVS. Ook wordt deze churros machine gezien als de makkelijkst en snelst werkende machine in de markt. Dit komt mede door het speciale kogellager draaisysteem. Als u bij Mister Pop een churros machine koopt weet u zeker dat de machine van goede kwaliteit is en u een degelijke machine heeft die vele jaren mee gaat. Standaard wordt de churros machine geleverd met RVS scharnier arm en 3 churros deeg vormen.

Het beste advies

We hebben veel verschillende churros machines van hoge kwaliteit, met voor iedere churros machine zijn eigen specificaties. Op onze website vindt u de verschillende machines en kunt u in de beschrijving lezen, wat de machine doet en kan. Toch kunnen we ons bij Mister Pop heel goed voorstellen, dat u vragen heeft en graag nóg meer over de churros machine wil weten. Daarvoor bent u van harte welkom in onze showroom in Sneek, waar u ook meteen de verschillende machines kunt bekijken. We bespreken graag uw wensen en de verschillende mogelijkheden met u, waarna u altijd een passend advies op maat van ons krijgt. Uiteraard kunnen we u ook alvast telefonisch op weg helpen en van een eerste, vrijblijvende advies voorzien. Belt u daarvoor met het nummer 013 505 62 39 . Ook kunt u via dit telefoonnummer meteen een afspraak met ons maken.

Churros benodigdheden

Om lekkere churros te kunnen maken, is er meer nodig dan alleen een churros machine. In onze webshop vindt u daarom alle overige benodigdheden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan dispensers voor toppings en sauzen, lekbakken, frituurscheppen en natuurlijk ook de grondstoffen zoals churrosmix, toppings en olie.

Aantrekkelijke presentatie

Heeft u een churros machine naar keuze en wilt u graag uw churros promoten? Daarvoor heeft Mister Pop het juiste in huis. Onze churros promotie vlaggen in verschillende afmetingen trekken de aandacht, waardoor er al snel een rij klanten voor uw churroskraam zal staan. Daarnaast hebben we verschillende soorten zakken, doosjes en tassen om de churros in te doen en aan de klanten mee te geven.

We helpen u graag!

Wilt u meer weten over een churros machine of advies bij het maken van een keuze? Dan helpen we u graag met een passend advies of afspraak in onze showroom. Neem contact met ons op via 013 505 62 39.

Churros