Slush puppy machines

Bij Mister Pop vindt u diverse slush puppy machines. Slush puppy machines ziet u tegenwoordig op veel plaatsen en zijn ook bij een lokale snackbar al bijna niet meer weg te denken. Slush puppy machines kunnen eigenlijk in de horeca niet meer ontbreken. 

Ruime keus

U heeft een ruime keus wanneer het gaat om slush puppy machines en het verkopen van slush puppy’s. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende slush puppy machines, maar ook uit verschillende smaken die u hierin wilt aanprijzen. U kunt kiezen uit slush puppy machines met 1 reservoir, of met 2 of zelfs 3. Wanneer u een machine heeft met 3 reservoirs heeft u niet alleen een grotere capaciteit, maar ook kunt u tegelijkertijd 3 verschillende smaken bereiden. Ook is het mogelijk om te kiezen wel formaat reservoir u wilt. 

Lekkere siropen

Met de siropen van Mister Pop maakt u onweerstaanbare slush met uw slush puppy machines. Door de mengverhouding van 1:4 verkrijgt u een volle smaak, waarin u echt het fruit proeft. Deze siropen hebben wij in veel verschillende smaken, van cola, aardbei en ananas tot ijsthee. Door de aantrekkelijke kleuren van de siropen springen uw slush puppies er echt uit.

Machines van topkwaliteit 

Bij Mister Pop gaan we niet voor minder dan het allerbeste. Onze machines zijn van Italiaanse kwaliteit, met het gepatenteerde magnetische aandrijvingssysteem. Daardoor zijn onze slush puppy machines nagenoeg storingsvrij en onderhoudsvrij. Op onze website vindt u bij elke machine de verdere technische specificaties, uiteraard kunt u ons ook altijd bellen met uw vragen op telefoonnummer 013 505 62 39 . 

Bekers en toebehoren

Naast slush puppy machines vindt u bij Mister Pop ook alle benodigde toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan rietjes of bekers voor de slush puppy. Ook hierin heeft u een ruime keuze. Wilt u de slush puppy op een bijzondere of opvallende manier presenteren? Kies dan bijvoorbeeld voor één van onze palmboom bekers, of ga voor een stoere piratenbeker. Ook hebben we kartonnen bekers met een milieuvriendelijke coating in het assortiment. 

Een persoonlijk advies

Neem contact op als u nog niet precies weet welke slush puppy voor u de beste keuze is. Wij voorzien u graag van een passend, persoonlijk advies. Uiteraard beantwoorden we al uw vragen en eventueel kunt u op afspraak bij ons in Sneek de opties overwegen. Graag maken we een afspraak met u via telefoonnummer 013 505 62 39.

Slush en ijs